Review: Kroegentocht 2012

Rootskroegentocht en het Spiegeltentfestival

De spiegeltent was als extra locatie de slagroom op de taart voor de jaarlijkse muziekkroegentocht van Goezot! vzw. Live optredens op zo veel mogelijk verschillende locaties in het centrum van Oud-Turnhout. In een blokkensysteem zodat u als bezoeker de kans kreegt om alle bands aan het werk te zien.

In de spiegeltent zetten we SLICK NICK & THE CASINO SPECIAL op het podium. Een Belgische band die het midden houdt tussen swing uit de jaren '30 en '40 en rhythm 'n' Blues uit de jaren '50. Met muziek die direct naar de benen gaat en een show die garant staat voor fun, spektakel en goede muziek.
Toen ze in 2010 op het podium stonden van Goezot in’t Hofke, kregen ze het publiek vlotjes op hun hand. En dat was in de namiddag... wat dat zal geven in nachtelijke sferen kan u mee komen beleven, want zij zorgen voor de feestelijke afsluiter in de Spiegeltent. Check hen zeker eens op youtube!

We pakken verder uit met DE solo man BEN PRESTAGE in café DEVILLE, pure power blues met Dusty Dollar in Café De Liereman, Little George & The HIFI PHONO's in Jeugdhuis De Splinter en Pat Roberts & the Heymakers in café Brouwershuis.

Allen van harte welkom, laat zien dat Oud-Turnhout leeft.
   
     
     

Copyright © 2013 Goezot vzw | Login

Dienstenthuis
Davy Gevers
Nijs Keustermans
Bart Sel
gsv
Willemsen Steve
Ednico-Cago
Wesaproductions
Wuyts Software Development
Heyns Betonwerken
Lenaerts hvac
Your Logo